lørdag den 22. december 2012

Baggerpakkerjulekalender | 22 December 2012 |


Hamid den auberslutsomme |

Hamid, 21 år og fra Nørrebro var forvirret. Han lå nemlig og rodede med 2 forskellige piger, og vidste ikke hvem af dem han skulle vælge. Ja for at være ærlig, følte han lidt at det var et dilemma han befandt sig i. En af den slags dilemmaer som man overvejede at ringe ind til Mads & Monopolet om.

Men det var også lidt fedt jo. For samtidig følte han sig herre bejlet. "Tsk mand, du har den lågsusproblem" som hans bror hele tiden sagde.

Hamid havde ikke haft dame på i lang tid. Ja faktisk i flere uger efterhånden, og følte, at nu var det ved at være på tide. Han ville ha sig en håndtaske der matchede hans Bimmer. Gerne en blond håndtaske. Og det var Betina jo. Blond som bare faen. Arbejdede i Matas. Og kæft et godt slaw hun også var.

Det kildede lidt når Hamid tænkte på Betina.

Men så var der jo også Nicole. En lille lort ganske vist, ja ikke meget mere end 1, kylieminogue høj. Men med sine auberginefarvede lange, fyldige og krøllede ekstensions, var hun en flamboyant frækkert. Og så arbejdede hun på McDonalds og gav altid ham og drengene ekstra frittere gratis.

Det kildede når han tænkte på Nicole's hår. Han ville faktisk ønske at Betina også havde det hår.

Hamid sidder og tænker over i går aftes. Han havde vist rodet sig noget uklar med Nicole. De havde siddet sammen med nogle af hans venner nede i klubben, og hun havde ævlet noget med jordens undergang. Så havde hun taget alt sit tøj af og sagt "Altså hvis jeg skal dø, vil jeg dø mens jeg føler mig som en rigtig kvinde. Er der nogen i det her rottehul der er mand nok til at få mig til at føle som en rigtig kvinde? Hvorefter Hamid havde rejst sig op og taget sin skjorte af, og sagt: Her kvinde, stryg den her".

Det var ikke skide populært.

Men det kildede også lidt når han tænkte på Nicole når hun var sur.

Hamid kommer gående ned ad blågaardsgade. Han er ét stort smil på ben. Hamid har nemlig fået damer på. Han kunne selvfølgelig ikke vælge, og besluttede sig for at gå for dem begge.

Han har skemalagt det sådan, at de ikke ligefrem er i samme lokale når han ser dem. Og måske de heller ikke ligefrem kender til hinandens eksistens. Og måske han ikke ligefrem kommer til at flytte sammen med en af dem. Men man ku jo håbe.

Danskerne skulle jo være så fri og åbne og alt det der. Og indtil da, ville han nyde godt af de gratis fritter, og at han ku få lov til at hænge ud i Matas efter luk. Og selvom han var herrevild med sin blonde Matastaske, kildede det lidt i maven når han tænkte på at spørge, om ikke Betina ville farve sit hår aubergineafarvet. Bare for sjov. Og fordi det ville se herre najs ud, hvis de alle tre flyttede sammen en dag. Man kunne jo håbe. It takes 3 to rock'n'roll, som hans bror sagde ♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar