lørdag den 8. december 2012

Baggerpakkerjulekalender | 08 December 2012 |



Undskyld, men er det en aubergine du har på kinden, eller er du bare glad for at se mig? |
Henrik havde altid været stor fan af Ole Henriksen. "HOLD nu fast hvor har den mand bare styr på det", sagde Henrik ofte til sig selv. Henrik vidste godt at han nok ikke kunne blive præcis som ham. Men han kunne da arbejde derhenaf.

Henrik har været til esoterisk numerologi, og selvom han aldrig har haft den store fidus til krystaller, yoga, pyramidekraften og alt det der holismehalløj, tænkte han, at det måske alligevel var et godt sted at starte.

Henrik sidder hjemme på sin seng og kigger på det stykke papir han har fået med hjem fra numerologen. Hans motivationstal er 6, Indtrykstal 4 og Udtrykstallet er 1. Men han går slet ikke ned i det. Han ser kun een linje på papiret: Henriko Henriksen.

Hans nye navn. Han kan allerede mærke det. Der sker ting og sager. Han kigger over i spejlet og smiler stort til sig selv. Hva' satan, er det ikke også som om tænderne er blevet lidt hvidere? Men der skal lige justeres lidt mere på det ydre, før han rigtig kan hvile i sin Henriksen.

Henriko Henriksen har været i Matas. Han har købt:
Brun hårfarve
Øjenbrynfarve
En pincet
Selvbruner
Peelingcreme (Han ved ikke helt hvad det er, men det skal påføres FØR selvbrunereren, vil han senere erfare).

Henriko Henriksen står foran spejlet på badeværelset. Han har krise. Han startede med at plukke det højre bryn, så det venstre og så fremdeles frem og tilbage. Men de blev aldrig rigtig ens. Det ene tog det andet, og nu er de endt i en tarvelig Linse. Pis. Henriko Henriksen farver nu bryn og hår. Og isse.

Henriko Henriksen står nede ved grønthandleren. Han har fundet en alletiders opskrift på en auberginebaseret creme, inde på Ole Henriksen's hjemmeside.

"The stunning male finish aubergine cream for perfectly pimped skin". This gorgeous cream is designed to compliment any look, whether your goal is an angelic glow or a devilish smoky skin.

Henriko Henriksen står på Café Victor. Han har aldrig været der før, men har læst, at det er her de 'rigtige' kendte kommer. Iført sin hjemmelavede auberginecreme, nytrykte visitkort og stribet Jack & Jones skjorte, føler han sig lidt som en sælger-helge-i-brede-fælge. Bortset fra at han selvfølgelig ikke hedder Helge. Gud forbyde det.

Det gik lidt stærkt med cremen, og han var et kort øjeblik i tvivl om, om han havde gjort det rigtigt. Den blev aldrig rigtigt helt lind... Men pyt, Henriko Henriksen er en lykkelig mand og tænker; Det er der sgu nok ikke nogen der lægger mærke til, når først musikken spiller...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar